Det er på tide, at dit website kommer på Drupal 8. Kom foran ved at opgradere eller flytte dit site nu!

Download FFW’s whitepaper, Four Reasons to Fast Track Your Move To Drupal 8, og find ud af, hvorfor Drupal 8 er så vigtig for, at din virksomhed forbliver konkurrencedygtig.

Få indblik i:

Hvordan API’er ændrer det digitale spil – og hvordan din virksomhed kan drage fordel af det

Har du flere forskellige digitale systemer? Har du problemer med at flytte data imellem dine platforme? Drupal 8’s API’er befrier dit data fra siloer og giver dig flere og bedre data om dit websites performance og dine burgeres adfærd.

Hvorfor Drupal 8 baner vejen for digital transformation

Drupal 8 er en gratis, open-source software, som er bygget af mennesker verden over, der forstår de unikke udfordringer, der individer og organisationer møder i deres globale arbejde. Drupal 8 kommer med værktøjer, som bidrager til en ændring af den måde, organisationer opererer online. Du får ikke del i de samme muligheder, hvis du venter med opgraderingen af dit site.

Hvordan Drupal 8’s fleksibilitet kommer dig til gode

At skifte til Drupal 8 betyder ikke, at du oveni skal have nyt design. Du har mulighed for at opdatere websitets tekniske arkitektur uden at foretage ændringer i sitets front-end – hvis det er det, du ønsker.

Hvorfor Drupal 8 er den bedste mulighed for dig, der er interesseret i digital stabilitet

Drupal 8 er bygget til at holde. Organisationer, der anvender proprietær software, risikerer, at deres platform pludselig udfases. Det er der ingen fare for med Drupal 8. Koden er programmeret til fremtiden, og den er udviklet til at garantere, at sikkerheden af sensitiv information.