Kontakt os

+45 66 11 00 00

Don’t Miss the Mark:
Responsive Design & Content

Et responsivt website er mere end bare design: Indholdet spiller en stor rolle. Det er ligegyldigt, hvor imponerende webdesignet er, hvis indholdet ikke virker efter hensigten.

Download vores whitepaper og bliv klogere på, hvordan du balancerer indhold og teknisk design og får succes med dit responsive design.

Få indblik i:

Det grundlæggende i et responsivt design

Hvad gør i virkeligheden et responsivt design responsivt? Lær om de forskellige begreber, teknologier og metodologier, der tilsammen udgør opskriften på et responsivt site. 

Indholdsforfatterens rolle i et responsivt design

Verdens bedste responsive sites kan fejle, hvis indholdet ikke er designet korrekt. Lær, hvordan indholdsforfattere bidrager til det responsive design – både i de indledende research-faser og gennem websitets levetid. 

Faserne omkring udviklingen af et responsivt site

Gode responsive sites er bygget på et solidt fundament af research og er omhyggeligt gennemtestet. Lær om de forskellige faser for research, planlægning og test.

Fordelene ved at udvikle responsivt

Der er en forskel mellem et website, der er bygget til mobil, og et website, hvor en mobil optimeret tankegang først er kommet efterfølgende. Lær, hvordan dit website forbedres og kundernes tilfredshed øges, hvis du udvikler responsivt fra starten.

Download whitepaper: